Khas Untuk Peminat Kuaci

Berkongsi maklumat isu semasa dari pelbagai dimensi

Khas Untuk Peminat Kuaci

              

Khas Untuk Peminat Kuaci

Ini kali pertama aku tengok kuaci dijual yang sudah terkopek.. Kedai yang jual kuaci tanpa kulit... Ya... Ini pertama kali... Betul...!!! Serius ni pertama kali aku tengok... 

              

Yang ni pulak, kuaci putih tu... Pon dijual tanpa kulit... Ala.. Kecoh la Papa Blogger ni, orang jual kuaci tanpa kulit pon nak kecoh.. Nak tulis dalam blog bagai... Hahha

Apa yang aku pelik, macam mana penjual tu bukak kuaci?? Masukkan dalam mulut, gigit dan ambil masuk dalam plastik??? Pastu, kenapa rasanya berbeza dengan kuaci yang kita bukak sendiri??? Hahaha

Related Post

  • Alat Menangkap Udang TradisionalAlat Menangkap Udang Tradisional| Bila dah sampai Pulau Banggi ni, keluarga aku yang lain mendesak sangat untuk aja…
  • Ikan Pari Masak KariIkan pari Masak Kari... Bunyi macam pantun kan.. Hahahaha... Entah lah... Kenapa aku suka sangat makan ikan pari... Tamb…
  • Labu Merah Masak LemakLabu Merah Masak LemakIni salah satu resepi turun temurun dari mak aku yang telah diwarisi dari nenek moyang aku... (Ras…
  • Maggi Big Kari Ketam               Maggi Big Kari KetamMungkin ini last entri berkaitan ketam... Seb…
  • Penangan Kopi Di Tengah MalamAmbik kau... Mlm tadi aku suru adik ipar aku buatkan kopi... Nak yang kaw kaw pulak tu... Kononnya nak layan Sukan Koman…
2 Komen untuk "Khas Untuk Peminat Kuaci"

bila beli kuaci yang siap kopek, terfikir gitu gak... camne diorang bukak kuaci tu...?? errrr.... ok sanggup kopek kuaci sendiri...

errrr... kembang tekak pulak.. hahaha.. adeh..

 
Copyright © 2014 PaPa BloGGer - All Rights Reserved
Template By Catatan Info